Zakończenie projektu Olimpiada Avivy

2011-12-20 18:56

I oto nastąpił dzień podsumowania niezwykłego projektu „Olimpiada Avivy”, do którego zaprosiła nas Fundacja Przyjaciółka i Towarzystwo Ubezpieczeniowe Aviva. Obejrzeliśmy prezentację z całorocznej realizacji projektu wspominając wszystkie olimpiady zaczynając od Quriera Świętego Mikołaja, kiedy to wszyscy otrzymaliśmy niezwykłe prezenty, Bal w Zasiedmiogórogrodzie, Olimpiadę Wiedzy Wszelakiej, dzień, w którym otrzymaliśmy nowe komputery, naszą wizytę z kiermaszem w Avivie i wyprawę do Muzeum Powstania Warszawskiego, stosy książek, które otrzymaliśmy i Olimpiadę Moli Książkowych, Smoczy Festyn w Tarczynie i Zakończenie Roku Szkolnego z Panem Pikusiem w Turnie, Olimpiadę Historyczną, Olimpiadę J. Angielskiego i Informatyczną i kolejną wizytę w Avivie z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Każde z tych spotkań głęboko zapadło nam w serce, dziękujemy za wszystkie dary jakimi zostaliśmy obdarowani, za całe wielkie serce jakiego doświadczaliśmy. A najbardziej cieszymy się z zaproszenia do kontynuacji tego wspaniałego projektu w nowym roku- czujemy się wyróżnieni i za to bardzo serdecznie dziękujemy!